Go Back   MORE Forums > Community Forums > Gear Talk

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #14  
Old April 8th, 2012
punga's Avatar
punga punga is offline
Super Nice Guy
 
Join Date: Jan 2005
Location: Silver Spring
Posts: 3,307
punga is a forum RockStar. punga is a forum RockStar. punga is a forum RockStar. punga is a forum RockStar. punga is a forum RockStar. punga is a forum RockStar. punga is a forum RockStar. punga is a forum RockStar. punga is a forum RockStar. punga is a forum RockStar. punga is a forum RockStar.
Quote:
Originally Posted by Dr Phil mmkay View Post
That obviously says improper installation. The bar clamp on the stem was obviously over-torqued (a Park Tool torque wrench goes for 30-40 bucks online).



Sorry for sounding disingenuous, I was going to make a long and detailed argument over the merits of carbon and aluminum materials in failures but didn't want to a long drawn out thread. Oops.
Quote:
Originally Posted by Cjones View Post
You'd have to ask Adam about installation:

http://www.flickr.com/photos/vivabor...57627194053973
I don't see anything to indicate improper stem clamp torque there. Pretty clearly broke far away from the stem.
__________________
....:::: MORE Moderator ::::....
Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 03:06 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1992-2014 MORE - Mid Atlantic Off Road Enthusiasts - All rights reservedAd Management plugin by RedTyger
| Home | Forums | Galleries | Blogs | Register | FAQ | Calendar | New Posts | Search |